Udtalelser

Udtalelser fra nogle af vores kunder.

Glade og tilfredse kunder og udtalelser er noget vi samler på. Så her præsenterer vi nogle af de udtalelser vi har modtaget.

Revy i Teltet

Udtalelser fra Revy i Teltet Sune KrintelRevy i Teltet, Odense har de seneste 4 år brugt VIKAfilm til at optage og producere vores officielle DVD at revyerne.

Samarbejdet med VIKAfilm har været fantastisk godt, og det har været en fornøjelse at arbejde med VIKAfilms medarbejdere, der på alle måder har haft en positiv tilgang til os og vores revy.

Har vi haft ønsker mht. produktionen, har vi altid kunnet rette henvendelse til VIKAfilm, der så altid har indrettet sig efter disse ønsker.

Resultaterne af optagelserne og DVD-erne er helt i top, og ikke mindst sammenklipningen og redigeringen har været yderst professionel.

Vi kan på det varmeste anbefale VIKAfilm, og vil til enhver tid stå til rådighed som reference.

Med venlig hilsen
Sune Krintel
direktør for Revy i Teltet, Odense


Three Leaves Development

Udtalelser fra Three Leaves Development Frank Gormsen
Vi i “Three Leaves Development” har ved flere lejligheder brugt VIKAfilm til, at optage vores foredrag og producere indslag til bl.a. lokalTV.

Det samarbejde vi har haft, har vi været yderst tilfredse med. VIKAfilm har leveret materiale af meget høj kvalitet. Vikafilm har hver gang tilpasset sig vores ønsker, de har været yderst fleksible og meget dygtige til at tilpasse sig ændringer i forhold til det planlagte.

Vi kommer helt sikkert til at bruge VIKAfilm mange gange i fremtiden. Vi takker VIKAfilm for et fantastisk tilfredsstillende samarbejde og glæder os til et fortsat spænende samarbejde.

Med venlig hilsen
Frank Gormsen
Direktør


Fynbo TV

Udtalelser fra Fynbo TV Peder Andersen
Fynbo TV har adskillige gange anvendt VIKAfilm til vore mange produktioner med HD videooptagelser til både TV udsendelser og anden video produktion. Ja rent faktisk er det VIKAfilm der er fast programmeret ind i telefonen, klar til at springe til hver gang vi skal bruge TV og video til specielle lejligheder.
Vi har haft et rigtig godt samarbejde omkring alle vore produktioner, der altid lever op til vore til tider meget store krav til både kvalitet og levering.

Så derfor kan vi give nogle meget fine anbefalinger af de produkter som VIKAfilm leverer. VIKAfilm har altid kunnet tilpasse sig vores ønsker, og har været både fleksible og hurtige til at tilpasse sig de til tider vanskelige forhold vi har budt dem.

Derfor vil vi også i fremtiden anvende VIKAfilm til vore HD TV og video produktioner.

Med venlig hilsen
Peder Andersen
Stationsleder


Modtag vores nyheder om forskellige produktioner og tilbud fra VIKAfilm.