“How-To”, guide eller vejlednings video

  • -

“How-To”, guide eller vejlednings video

How-To video styrker dit salg!

Hvad vil en How-To video betyde for dig, hvis den kunne hjælpe dine kunder i beslutningsprocessen. En guide eller vejledning der fortæller om dig, dit firma, dine produkter eller servicere dine kunder?

Har dit produkt et behov for guide og/eller vejledning? hvorfor ikke få lavet enHow-To” video, der leverer en trin-for-trin vejledning i hvordan man kan sætte dit produkt sammen. Men det er ikke den eneste måde at bruge vejledning og guider i en video.

Branche idéer til How-To video:

Forestil dig du er en blikkenslager, der ønsker at demonstrere din ekspertise. Du kunne lave et sæt How-To videoer, der viser, hvordan du laver og løser almindelige, enkle toilet problemer.

Forestil dig du er elektriker, som sælger solceller. Du kunne lave et sæt How-To videoer om hvordan man optimerer sit energiforbrug ved et par ændringer i installationen.

Forestil dig du driver en kursusvirksomhed. Du kunne lavet et sæt How-To videoer der simpelt og nem giver nogle små værktøjer indenfor dit speciale. Dernæst fortælle om hvad de får ud af det fulde kursus.

Skader How-To video mit salg?

Men vil en How-To guide eller vejledning ikke skade mit salg, hvis mine besøgende/kunder begynder at gøre det selv? Det er et af de spørgsmål som vi oplever at mange stiller os.

Hertil er svaret NEJ! Og her er hvorfor: der er masser af online ressourcer, der forklarer, hvordan du løser de samme problemer, og de fleste mennesker vil stadig hellere have en professionel til at lave det, end at det så gør det selv.

Hvad får du ud af din mærkevare, dit firmanavn og din viden får en stor eksponering? Høj værdi, søgemaskineoptimering indhold, og en mulighed for at vise din videnHvad kan slå det!

Brug dig How-To video i din video marketing, det er her den er stærkest i brug

Vil du vide mere om How-To guider eller vejledninger så kontakt os her!


INFO CENTER

TILMELD DIG VORES INFO SERVICE

Video & Film Nyt Arkiv

Modtag vores nyheder om forskellige produktioner og tilbud fra VIKAfilm.