Effekten ved brug af videomarketing

  • -

Effekten ved brug af videomarketing

brug af videomarketingBrug af videomarketing giver det dig nogle fordele når du skal markedsføre din/dit virksomhed, brand, produkt eller service. Derfor bør du stærkt overveje hvad en video, evt. på din hjemmeside, kan gøre for dig og din virksomhed.

Populariteten af video brug fortsætter med at vokse, og det er vigtigere end nogensinde for dig  at udvikle en engagerende video markedsføring strategi, for at udnytte kraften i den stadigt voksende video brug.

Lad og tage et kig på nogle video statistikker, som jeg fandt mest interessant og er fra Invodo’s rapport.

Effekten ved brug af videomarketing

52% i ROI (Afkast af din investering)

På verdensplan siger 52%, af de professionelle marketingfolk, at Video giver den bedste ROI (Afkast af din investering). Når mere end 50% siger at video giver det bedste afkast ROI af din marketinginvestering! Skal vi så ikke hjælpe dig med at komme i gang med brugen af video.

74% af alt internettrafik i 2017 vil være video

Video forventes at tegne sig for næsten tre fjerdedele af al internet trafik om blot et par år. Derfor er det afgørende for dig at konkretisere din video strategier allerede nu. Det betyder at du skal identificere de typer af video du skal lave. Der er afgørende for en succes at lægge den helt rigtige videomarketing plan, og derefter sætte det rigtige kreative team, til at udføre på disse planer.

Læs også 2015 VideoMarketing Året

33% af tablet ejerne ser en times video om dagen på deres enhed

Eftersom mobile enheder bliver de primære computerenheder for flere og flere mennesker, så er det fornuftigt, at de også tjene som et vigtigt redskab til at se video på. I de seneste år er antallet af video visninger steget kraftig, og det er fortsat stigende. Derfor bør du kraftigt overveje at komme i gang med videomarketing.

Video til B2B og B2C er i top 3 af mest effektive social medie marketing taktik

Video er hurtigt blevet den foretrukne indholdstype når der deles oplysninger via sociale medier. Uanset om det er korte videoer, kreative klip for de mere visuelle sociale kanaler, eller video med faglige indhold, der er med til at styrke et brand eller en persons tilstedeværelse på LinkedIn. Så er videoer Kongen, når det kommer til sociale medier og derfor en stærk medspiller i videomarketing.

Se mere statistik og læs Derfor er video en god ide.


INFO CENTER

TILMELD DIG VORES INFO SERVICE

Video & Film Nyt Arkiv

Modtag vores nyheder om forskellige produktioner og tilbud fra VIKAfilm.